Korekcijska stekla

korekcijska- tekla rodenstock

V optiki Novak vam svetujemo primerna stekla glede na vaše želje in potrebe. Nudimo vam vrhunska stekla priznanega nemškega proizvajalca Rodenstock.

Rodenstock je vodilna svetovna inovacijska družba na področju zdravja oči ter pomemben proizvajalec korekcijskih stekel.

Zgodbo o uspehu podjetja Rodenstock zaznamujejo revolucionarni razvoj in vodilne tehnologije korekcijskih stekel na trgu. Naše dejavnosti so osredotočene na inovacije, ki omogočajo najostrejši vid za vsak kot in vsak pogled. Da bi to dosegli, Rodenstock za izračun korekcijskega stekla določi biometrijo celotnega očesa. Vsi ustrezni biometrični podatki se neposredno prenesejo v postopek izdelave korekcijskih stekel - to je edinstveno v panogi.
Misija - Ljudem zagotavljajo vrhunsko vizualno natančnost in udobje.
Vizija - Vsak dan si prizadevajo, da bi zagotovili neprimerljivo izkušnjo biometrično izboljšanega vida.
Filozofija - B.I.G. VISION® je njihova edinstvena filozofija: Zavedajo se, da sta vsaka oseba in vsako oko edinstvena in drugačna.

rodenstock 2

Zato so bili prvi, ki so izmerili posamezno oko in uporabili na tisoče podatkovnih točk za izdelavo individualnih korekcijskih stekel. Zaradi tega so postali to, kar so danes. So strokovnjaki za vid. To jih motivira, da ljudem po vsem svetu zagotavljajo najboljša progresivna stekla. Ne zadovoljijo se s standardom - vedno naredijo korak naprej. V nadaljevanju vam bomo predstavili nekaj osnovnih pojmov povezanih z Rodenstock stekli.