Dodatki za korekcijska stekla RODENSTOCK

Z vrhunskimi nanosi lahko svoja očala naredite še bolj odporna in enostavnejša za nego, hkrati pa še bolje zaščitite svoje oči.

Med stekli za očala obstajajo velike razlike v kakovosti.
Pri očalih kakovosti blagovne znamke Rodenstock lahko računate na zagotovljeno varnost, dokazano zanesljivost in predvsem popolno zadovoljstvo. Tako imenovane izboljšave pripomorejo k temu, da boste s svojimi očali uživali še dolgo časa. Njihov neviden zaščitni sloj izboljša trajnost, odpornost na praske in antirefleksivne lastnosti stekel. Naj bodo vaša očala “večnamenska” in pri nas izberite med naslednjimi preizkušenimi rešitvami za očala podjetja Rodenstock:

Veredelungen von Rodenstock

1. Stekla z vrhunsko obdelavo

Zaradi visokotehnoloških nanosov družine Solitaire® 2, so stekla Rodenstock bolj trpežna in odporna na praske ter trajno odporna na umazanijo, maščobe in vodo. Poleg tega nanosi zmanjšujejo moteče odseve, ki jih povzroča svetloba in tako vašim očem zagotavljajo jasen pogled.

Če potrebujete zaščito pred umazanijo in prahom, najnovejšo generacijo UV-zaščite ali sproščen vid zaradi zmanjšanja umetne svetlobe prenosnih računalnikov ali pametnih telefonov - le povprašajte svojega optika po izboljšavah Rodenstock Solitaire® 2.

Colormatic

2. Samozatemnitvena stekla Rodenstock

Naša samozatemnitvena stekla se samodejno prilagajajo vsaki svetlobni situaciji in tako vsak trenutek omogočajo sproščen vid brez bleščanja. V zaprtih prostorih so popolnoma prozorna, na prostem pa se obarvajo glede na vremenske razmere.

Močna zatemnitev in hitra posvetitev zagotavljata oprijemljivo vizualno udobje, ščitita pred UV-sevanjem in zmanjšujeta potencialno škodljivo modro svetlobo. Samozatemnitvena stekla Rodenstock, ki so na voljo v štirih barvah, zagotavljajo vsestranskost uporabe in slog. Ne glede na to, ali se uporabljajo kot korekcijska ali sončna očala, ColorMatic® zagotavlja sproščen in oster vid v vsaki situaciji, zato so popolna pametna očala za vsak dan.

3. Zaščita za oči

UV sevanje je lahko škodljivo za kožo, pa tudi za oči, saj prodira v oči skozi oblake, tudi ko je oblačno.

Visokotehnološki material PRO410, popolnoma filtrira komponente modre svetlobe do ~410 nm, kakršno na primer najdemo pri dnevni svetlobi. To pomeni, da vaše oči prejmejo le svetlobo, ki jo resnično potrebujejo - dan za dnem.

4. Tako gladko, da se nič ne prime

Čista stekla ves dan? To nudi naš inovativen nanos X-tra Clean na sprednji in zadnji strani stekel. Ta izjemno gladka površina pomeni, da se umazanija skoraj ne prilepi nanjo - če pa slučajno se, jo je mogoče preprosto odstraniti. Na otip najbolj gladka stekla Rodenstock nudijo posebej dolgotrajen, kristalno jasen vid ter enostavno čiščenje, popolnoma brez lis in ostankov.