Biometrična korekcijska stekla

biometricna korekcijska stekla

Dandanes večino stekel izdelajo na podlagi standardnega testa vida, pri čemer za izračun stekel uporabijo le štiri standardne predpisane vrednosti. Tako namesto biometričnih podatkov enega očesa uporabljajo le standardne vrednosti pomanjšanega modela očesa.

Te standardne vrednosti ustrezajo le 2 % oči. To pa vpliva na to, kako natančno je steklo mogoče prilagoditi potrebam uporabnikovega očesa.

big vision rodenstock

Rešitev - Pri Rodenstocku se zavedamo, da ima vsako oko drugačno obliko in velikost.

Na podlagi meritev oči z našim DNEye® Scanner-jem se za izračun stekla določi biometrija celotnega očesa (več tisoč podatkovnih točk in številni parametri vsakega očesa). Ti biometrični podatki so vključeni neposredno v postopek izdelave stekel, kar je v tej panogi edinstvena značilnost. Rezultat so najbolj natančna stekla na svetu za najostrejši vid pod vsakim kotom in za vsak pogled.

Ta stekla imenujemo B.I.G. EXACT®.

B.I.G. je kratica za Biometric Intelligent Glasses (biometrična inteligentna očala) - očala, ki označujejo začetek biometrične dobe pri Rodenstocku, medtem ko je B.I.G. VISION® FOR ALL (B.I.G. VISION® ZA VSE) naša glavna filozofija.

Kaj so pokazale raziskave uporabnikov Biometričnih korekcijskih stekel?

jih bolj vidi ostro kot prej
0 %
vprašanih zaznava večje vidno udobje z biometričnimi očali, kot s starimi očali
0 %
izkusi večji kontrast
0 %
vidi bolje v mraku
0 %
poroča o krajši prilagoditveni dobi
0 %